Hans-Erik Eriksen : Det ligger i detaljene

Et engasjerende foredrag om hvordan de små, daglige forbedringene er det som avgjør veien videre. Det handler om samhold, teamarbeid og viktigheten av sterke relasjoner. Det er ofte i detaljene at de store suksesshistoriene oppstår!

Målgruppe: Alle som jobber i et team og som er opptatt av å lære mer om dynamikk og samspill.

Om Hans-Erik: Hans-Erik Eriksen er hovedtrener for Follo FK og har en lang fotballkarriere bak seg som både spiller og trener. Han har 25 aldersbestemte landslagskamper bak seg og er nå inne i sitt 6. år som Follo FK trener. Dette har gitt han en bred erfaring med å håndtere små og store utfordringer, av både sportslig og utenomsportslig karakter. Disse erfaringene har bidratt til å gjøre Hans-Erik til et helstøpt og troverdig medmenneske som inspirerer stort med sin helhetlige livsfilosofi og lune humor. Han ledet Follo FK til opprykk i Adeccoligaen, og i 2010 førte han laget sitt til cupfinalen på Ullevål etter å blant annet ha slått ut Rosenborg i semifinale på Ski Stadion. Hele Ski stod i kok og et rosa Askeladdeneventyr var født!

Hans-Eriks er en dyktig og svært underholdende historieforteller som inspirerer sin forsamling med prosesstenking og triggerpunkter som kan føre til et mer produktivt liv - på så vel hjemmebane som bortebane!

Livet er godt når man åpner seg for det gode!