HC Medlien :Kunsten å leve i en krusedull

 
Hans Christian Medlien holder ikke foredrag. Han holder forestillinger. Av det eventyrlige, humoristiske, ettertenksomme og uforglemmelige slaget. I denne forestillingen får du alt det beste HC har å by på fra sine siste års krusedullspring. Hør HC’s egen historie, bli kjent med krusedull-filosofien og betydningen av å velge sine ord, symboler og historier. Lær om livets viktige grunnstoff: Humor, fantasi, galskap og mot,  og ikke minst viktigheten av individets kraft og fellesskapets kultur. 

Medlien har scoret utallige 6`ere etter applausnivået å drømme, og kan tilpasse sitt foredrag etter egen brief. Særlig god på å:

  • Inspirere til å tenke og handle "utafor boksen"! 
  • Motivere til å hente mot og bevissthet for å møte kommende ekstremutfordringer
  • Løse opp i fastlåste strukturer og tankemønstre 
  • Øke trua på egen kraft og saft

Målgruppe: Alle som vil ha en durabelig vitamininnsprøyting og flytte seg ut av gamle tankemønstre!

Om HC Medlien: Hans Chr. Medlien er krusedullfilosof med tilhold i sitt egenskapte Landet for undring og fantasi på Medlien gård i Ringsaker. Mannen bak Lucky Næroset og Djupskolen, tidligere overheadhunter, tragikomiker, tankevekker, reklamemann m.m. Nå endelig som seg sjøl og en helt annerledes talsmann for ei grønnere og rikere framtid. Forfatter, pussigdikter, scenekunstner – og etterspurt foredragsholder. Men aller morsomst nå ifølge ham selv; bæssfar!