Medlien og Kjonerud

”Vi ha tru på både latter og tårer, ettertenksomhet og nonsens. Akkurat som i livet. Men ælltid med minst ei undertone”.

En ny og ænnsles duo har stått opp.  Gjør klar for den durabelige vei-køppforestilligen: Fram og tellbars!

Ordkunstner og pennforfører HC Medlien inviterte sambygding og gitarvirrituss Jørn Kjonerud inn i sitt lekne dikterunivers, og vips: There was magic! Tekstene er kjernen i denne "Vei-køppforestillingen", og de spenner fra det absurd elleville, via det forunderlig underfundige til det dønn seriøse og krafttankevekkende. Jørns fintfølende gitarspill bærer det hele fram, opp, inn – og tellbars.  

Litt fakta:
Jørn Kjonerud (1968). Mangeårig musiker og driver av familiegården Kinde høgt oppi Næroset. Har vært sentral i en rekke prosjekter og band, revyer og plater. Tre blues-album med Vibro Kings (2004-2011), kanskje mest kjent med det Spellemanns-nominerte folkrockbandet Lomsk. 2014: Egen musikk på vei ut til publikum... Følg med!

HC Medlien (1955).  Krusedullfilosof i Landet for fantasi og undring på Medlien gård. Diktet, forfattet, beskrevet og framført siden første revyen tidlig i 70-åra. Utallige tekster og sceneopptreden med RDS (1979-2013) og egne figurer. Gitt ut ”Prikken” (2005) og ”Tider er kommet” (2011) samt plata ”Høre du…” med Tom S. Lund (2013).