Mia Törnblom : Selvfølelse

Et humørfylt og engasjerende fordrag om selvfølelse, kommunikasjon og lederskap. Det handler om å se vår rolle i alle situasjoner, relasjoner og konflikter for å kunne ta eget ansvar og for å nå de mål vi setter oss. Med sin unike evne til å treffe et bredt publikum så det synger etter, er det få som kan matche Mia på podiet. Hun er spill levende, rå, morsom, ekte, nærværende og inderlig til stede. Latteren sitter løst, men alvoret er en god ledsager og gir tyngde i budskapet. Å høre Mia er underholdende og ikke minst fantastisk lærerikt! Et foredrag som garantert gir ringvirkninger personlig og jobbmessig!

Målgruppe: Alle som er opptatt av å nå sine mål - og bygge gode relasjoner!

Om Mia: Mia Törnblom er en av Skandinavias mest populære foredragsholdere, og hennes engasjerende og morsomme foredrag om selvfølelse, selvtillit, konflikthåndtering og lederskap har igjennom en årrekke trukket fulle hus og gledet tusenvis av mennesker. Mia tilpasser sitt foredrag i forhold til anledningen og er kjent for å levere til brakapplaus hver eneste gang! 

Mias bøker om selvfølelse, mental trening og lederskap har samlet sett solgt over 1 million eksemplarer, og flere av hennes bøker har toppet bestselgerlistene i Norge. Hun driver i dag selskapet MT-gruppen sammen med sin mann og et titalls ansatte. MT-gruppen jobber med leder- og medarbeiderutvikling. Mia vant i 2012 prisen som “årets taler” i Sverige, og i 2011 ble hun kåret til “årets inspirator” her i Norge.