Mr.Grooven

Mr. Grooven er et spenstig, akustisk og elektrisk band fra Follo som spiller swingende låter fra 50-tallet og frem til i dag. Du hører det fra første låt: Du har booket et kvalitetsband til en hyggelig pris. Mr. Grooven har gjennom 25 år på veien opparbeidet en enorm sang-katalog med variasjon og mangfold. Mr. Grooven stiller aldri med fast settliste, så kvelden blir tilpasset dere. Med stort anlegg og strøm kan vi spille i de største haller, eller dukke opp i din stue med kassegitar og kontrabass. Mr. Grooven er ikke helt som andre danseband, her er snippen er løs og vi er med på det meste. 

Med sin allsidighet og kreativitet er bandet kjent for å trollbinde sitt publikum. Reportoaret spenner seg fra De er ikke et tradisjonelt danseband - Mr. Grooven spiller coverlåter på sin egen måte.

Er det en låt man savner, så er det bare å spørre vokalisten vår - det kan hende at de bare ikke har rukket å spille den ennå, dessuten; Improvisasjon er en av Mr. Groovens sterkeste sider! 

Mr. Grooven har lang og bred erfaring med å lage god underholdning på enhver fest. De spiller på firmafest, bryllup, jubileum, ølfestival, hageparty, jubileer og venners-venner-fester eller på et utested. De har også spilt på flere forskjellige temafester.