Team Experience i Nordby inviterer til dans!

Hva gjør man når Bruce Springsteen er på vei og årets lokale musikkfestival (som The Boss har stående invitasjon til) utsettes et helt år? Jo, man lager seg et nytt prosjekt, henter inn en ny umulighet og byr hele bygda si opp til dans!

Siden 2011 har Teamet fra Nordby arrangert musikkfestival på Breivoll til glede for bygda si. I år lagde de tilogmed sin egen festivalforening, men med en manglende hovedsponsor ble det vanskelig for ungdommene å gjennomføre festivalprosjektet i 2016 . De satser derfor stort mot 2017, men i mellomtiden ligger de ikke på latsiden. Formålet til Team Experience er å skape positiv aktivitet i eget lokalsamfunn - aktiviter som bygger felleskap og skaper begeistring.  Det kan man  gjøre på andre måter enn å lage musikkfestival:

28.juni 2016 inviterte ungdommene til #HeleBygdaDanser på Breivoll Friområde i Ås kommune. Arrangementet gikk ut på å få hele Nordbybyga til å danse samme dans samtidig. Teamet hadde inngått samarbeid med Sportsenter1 på Vinterbro som stilte med 2 proffe danseinstruktører. I forkant var det hele 3 fellesøvinger på parkeringsplassen på Vinterbrosenteret.

Som mange vet har dette teamet et prosjekt i prosjektet - et prosjekt som handler om å få Bruce Springsteen til å spille et par låter på musikkfestivalen sin. Dette har de jobbet med siden 2011, og i 2012 kom de så nær som det går an å komme. Se videoen som ble laget for å lokke The Boss til Breivoll i 2012 her. Siden det ikke blir konsert i år, inviterte teamet likegodt også Brucer`n til dans 28. juni. 

Bruce kom dessverre ikke, men det gjorde mange andre og det ble en veldig hyggelig ettermiddag med masse dans, latter og moro!